Beoordeling 9.1 gebaseerd op 278 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Vragen? Bel: 077 308 1350 of mail: info@cmsenergy.nl

01 May 2017

CMS energiesystemen breidt met de komst nieuwe mede-eigenaar dienstverlening uit

Slide 1

CMS Energiesystemen heeft nu de totaaloplossing in huis

CMS energiesystemen, gevestigd in Horst aan de Maas, is gespecialiseerd in het plaatsen van hoogwaardige zonnepanelen. Met de komst van Peter Feijen, als nieuwe mede-eigenaar, is het bedrijf nu ook in staat om te berekenen of een dak geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen. Het bedrijf biedt klanten hierdoor een totaaloplossing, van berekening tot realisatie.  

 

De totaaloplossing: van berekening tot plaatsing

 

Feijen brengt de kennis en vaardigheden mee die nodig zijn voor het maken van een constructieberekening. Een constructieberekening wordt uitgevoerd bij grote daken, op bijvoorbeeld stallen of industriële gebouwen. Door het maken van een constructieberekening wordt bepaald of een dak geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen. Mocht dit niet het geval zijn, dan komt CMS energiesystemen met een constructie om het alsnog mogelijk te maken.  

Naast de berekening voorafgaand aan het plaatsen van zonnepanelen, heeft CMS energiesystemen ook kennis van dakbedekkingen. Dit houdt in dat het bedrijf bij het plaatsen van zonnepanelen ervoor zorgt dat de dakbedekking optimaal blijft. Feijen voegt hier met zijn kennis over onderconstructies nog een belangrijke extra dimensie aan toe. 

Peter Feijen ligt toe: ‘Het maken van een constructieberekening is zeer specialistisch werk en door mijn kennis over onderconstructies bij dakbedekkingen kan ik klanten echt verder helpen. Doordat ik dit toevoeg aan het al bestaande dienstenpakket van CMS energiesystemen, zijn we in staat om de klant een totaalpakket aan te bieden: van berekening tot plaatsing.’

 

Duurzame bedrijfsvoering

 

CMS energiesysteem heeft een continue focus op duurzaamheid en vindt het belangrijk om een halt toe te roepen aan de opwarming van de aarde. Door een grote expertise op het gebied van energiesystemen helpt CMS energiesystemen haar klanten op het gebied van energie en draagt het zo bij aan een beter milieu. CMS energiesystemen houdt alle ontwikkelingen op het gebied van energiebesparing nauwlettend in de gaten, zodat het hierin altijd voorop loopt.

Ook intern is er bij CMS energiesystemen veel aandacht voor duurzaamheid. Dit is bijvoorbeeld terug te zien in het energiezuinige pand van CMS energiesystemen en in het gebruik van elektrische auto’s .

 

Over CMS energiesystemen

 

CMS Energiesystemen is uw regionale partner op het gebied van energie in de regio Zuidoost-Nederland en Duitsland. Door onze specialistische kennis en ruime ervaring op het gebied van zonnepanelen en energieopslag zorgen we voor het juiste totaaladvies, realisatie en service.

Terug naar overzicht