Beoordeling 9 gebaseerd op 246 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Vragen? Bel: 077 308 1350 of mail: info@cmsenergy.nl

02 July 2019

CMS Energiesystemen eerste Sungrow Power Partner in Nederland

Slide 1

CMS Energiesystemen mag zich sinds kort de eerste Sungrow Power Partner in Nederland noemen. Dit partnerschap biedt CMS Energiesystemen de kans om met kwalitatief zeer goede en vooruitstrevende producten en oplossingen te werken.

 

Over Sungrow
Met meer dan 82 Gigawatt aan omvormer vermogen die momenteel wereldwijd is geïnstalleerd, is Sungrow  de absolute marktleider van omvormers voor zonne-energie. Als een innovatie gestuurde hightech onderneming met een trackrecord in de markt voor zonnestroom van meer dan twee decennia, heeft Sungrow omvormers geleverd in meer dan 60 landen, wat neerkomt op een wereldwijd marktaandeel van meer dan 15 procent.

 

Het Sungrow-productportfolio biedt een breed scala aan geavanceerde oplossingen en diensten en omvat omvormers en energieopslagsystemen voor toepassingen op utiliteitsschaal, in de handel en in woningen, evenals internationaal erkende drijvende zonnestroom-installatieoplossingen. “Als CMS Energiesystemen zijn we blij met ons nieuwe partnerschap met Sungrow. Het is een professionele partij die voor kwaliteit staat en waar we ons graag aan verbinden. ’’, aldus directeur Peter Feijen.

 

Het Sungrow Power Partner programma
Een organisatie wordt pas officieel gecertificeerd als partner als men deelneemt aan het Power Partner programma van Sungrow. Het programma zorgt voor een sterke en betrouwbare samenwerking tussen installateurs en de grootste fabrikant van PV-omvormers ter wereld.  Directeur van CMS Energiesystemen Peter Feijen ligt toe: “We hebben met CMS Energiesystemen deelgenomen aan het programma van Sungrow. Het programma bevat specialistische trainingen waardoor we in staat zijn om hoogwaardige installaties aan onze klanten aan te bieden. We zijn er trots op dat we de eerste partij in Nederland zijn die het programma succesvol heeft voltooid.”

Terug naar overzicht