Beoordeling 9.1 gebaseerd op 260 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Vragen? Bel: 077 308 1350 of mail: info@cmsenergy.nl

29 September 2015

CMS Energiesystemen is SMA ADVANCE Installer

Slide 1

CMS Energiesystemen is SMA ADVANCE Installer. Dat betekent dat wij het SMA opleidingsprogramma volledig en succesvol hebben doorlopen, dat wij als eerste de meest recente productinformatie ontvangen en dat wij aantoonbaar veel ervaring hebben met SMA producten. Hiermee kunnen wij onze klanten optimaal van dienst zijn met de meest actuele informatie en producten.

SMA Solar Technology AG is een drijvende kracht voor hernieuwbare decentrale energie. SMA is niet alleen wereldwijd marktleider voor zonne-energie omvormers, maar ook pionier op het vlak van technologie.


SMA heeft meer dan 30 jaar ervaring, 21 internationale vestigingen in 4 werelddelen, 11 gigawatt productiecapaciteit, 99% rendement (de beste score wereldwijd), een verwachtte levensduur van de omvormers van minimaal 20 jaar, CO2 neutrale productie en een uitstekende service met 21 medewerkers exclusief voor de Benelux.
SMA omvormers hebben een efficiënt schaduwbeheer voor een hogere energiewinst, zijn stille omvormers met een betere warmtegeleiding voor een veilige en comfortabele thuisinstallatie, hebben een laag eigenverbruik en zijn 100% Duitse topkwaliteit.


Zie voor meer informatie:
www.sma-benelux.com
www.zonnestroomwerkt.nl

Terug naar overzicht