Beoordeling 9.1 gebaseerd op 278 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Vragen? Bel: 077 308 1350 of mail: info@cmsenergy.nl

21 December 2015

Terugblik 2015 en vooruitblik 2016

Slide 1

2015 is bijna voorbij en is een heel zonnig jaar gebleken. Iedereen met zonnepanelen heeft dat aan de energieproductie in 2015 kunnen merken. Voor CMS Energiesystemen was het een jaar waarnaar we tevreden terugblikken en vele mooie projecten hebben mogen realiseren. We hebben gemerkt dat naast particulieren ook de zakelijke opdrachtgevers ons meer en meer weten te vinden, dat waarderen wij zeer. Ook diverse verenigingen en stichtingen hebben wij mogen voorzien van zonnepanelen op hun gebouw.


Particulieren zijn er in 2015 steeds meer van overtuigd geraakt dat hoog rendement PV panelen een goede oplossing zijn om meer vermogen op eenzelfde oppervlakte te plaatsen. Met name de volledig zwarte hoog rendement zonnepanelen van LG solar deden het goed in 2015.
In 2016 zal het vermogen van de panelen verder toenemen. Panasonic heeft een nieuw zonnepaneel in haar HIT® serie aangekondigd van maar liefst 330 Wattpiek. Deze panelen komen in de eerste helft van 2016 beschikbaar.

 

In 2016 gaan we ons portfolio uitbreiden met lucht-water warmtepompen voor particulieren. Deze systemen kunnen een grote bijdrage leveren aan verdere energiebesparing van huishoudens tot zelfs energie neutrale woningen. In onze volgende nieuwsbrief kunnen we u hier meer over vertellen.


Verder zal ook energieopslag in ons programma worden opgenomen, een markt die in Nederland nog heel klein is, maar die naar onze verwachting wel komen gaat. Met de Tesla powerwall, die begin 2016 leverbaar zal zijn, kunnen we u oplossingen met energieopslag bieden.


Op dit moment wordt er volop gewerkt aan een volledig nieuwe website welke eind januari live zal gaan. Daarin wordt beter onderscheid gemaakt tussen de verschillende producten en tussen de verschillende doelgroepen. Het geheel krijgt een nieuwe frisse en professionele uitstraling.

We zien 2016 dan ook met vertrouwen tegemoet.

Terug naar overzicht