Beoordeling 9 gebaseerd op 246 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Vragen? Bel: 077 308 1350 of mail: info@cmsenergy.nl

19 December 2016

Terugblik 2016 en vooruitblik 2017

Slide 1

Een zeer zonnig najaar heeft het beduidend minder aantal zonuren in juni niet helemaal kunnen compenseren, waardoor er in 2016 gemiddeld gezien iets minder energieproductie is geweest dan in het zonnige jaar 2015. Voor CMS Energiesystemen heeft de stijgende lijn van het aantal zakelijke opdrachtgevers zich verder doorgezet. De nieuwe lijn zonnepanelen van LG Solar bleek zeer succesvol te zijn in de particuliere markt: Hoog vermogen, goede kwaliteit en de esthetisch zeer mooie full black panelen.

 

De eerste systemen voor energieopslag van Tesla Energy, de Tesla Powerwall hebben we geïnstalleerd. Deze markt is in Nederland nog klein, maar die gaat in de toekomst zeker groeien. Door nu al systemen te leveren en installeren, bouwen we veel kennis op en lopen wij hierin voorop.

 

Eind 2016 hebben we ons portfolio verder uitgebreid met lucht-water warmtepompen van Mitsubishi Electric voor particulieren. Deze systemen kunnen een grote bijdrage leveren aan verdere energiebesparing van huishoudens tot zelfs energie neutrale woningen.

 

Relatief onbekend is dat wij al jaren duurzame verlichtingsoplossingen voor bedrijven leveren. In 2017 gaan we hier meer aandacht aan schenken.

 

Vanwege groei en verbreding van ons portfolio wordt ons team zeer binnenkort verder uitgebreid. Daarover binnenkort op onze website en in de volgende nieuwsbrief meer.

 

We zien 2017 dan ook met vertrouwen tegemoet.

Terug naar overzicht