Beoordeling 9 gebaseerd op 246 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Vragen? Bel: 077 308 1350 of mail: info@cmsenergy.nl

29 September 2015

Volledig energiedak met echte zwarte zonnepanelen

Slide 1

De familie Keijsers uit Horst heeft een oude schuur helemaal opnieuw opgebouwd en heeft CMS Energiesystemen benaderd met de vraag of we één zijde konden voorzien van zonnepanelen. Belangrijke eis was dat het optisch heel mooi moest worden en de nieuwe schuur moest een nostalgische uitstraling krijgen, passend bij de boerderij stijl van de woning.

CMS Energiesystemen is met deze vraag aan de slag gegaan en heeft het ontwerp voor het zonnedak gemaakt. In samenspraak met de architect is de maatvoering van de schuur iets aangepast, waardoor het precies goed uitkwam met de panelen en er geen passtukken nodig waren.

Het resultaat mag er zijn: Een heel mooi strak energiedak, bestaande uit 51 dunne film panelen en SolarEdge power optimizers. Weer een zeer tevreden klant. 

 

Waarom wilden de familie Keijser eigenlijk zonnepanelen? "We hebben een vrij hoog energieverbruik en daar wilden we wat aan doen. Nu we de loods gingen verbouwen was het goede moment daar. Na vergelijking met andere aanbieders leek CMS Energiesystemen de meeste geschikte partij om mee in zee te gaan. De panelen die we wilden moesten esthetisch verantwoord zijn."

Wat vinden jullie van het verloop van het hele proces, van offerte tot en met realisatie? "Er is goed mee gedacht met wat we wilden en daardoor een tevreden verloop. Ook de planning van aankoop tot realisatie is goed op elkaar afgestemd." En het resultaat? "Optisch helemaal naar wens. De prestaties worden nu waar gemaakt. Deze kunnen we precies volgen via een speciale app".

Tot slot voegt mevrouw Keijsers nog toe: "Fijn personeel om over de vloer te hebben."

Terug naar overzicht