Beoordeling 9 gebaseerd op 246 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Vragen? Bel: 077 308 1350 of mail: info@cmsenergy.nl

17 December 2016

Zonnepanelen voor gemeentehuis Horst a/d Maas

Slide 1

Gemeente Horst aan de Maas kiest voor zonnepanelen van CMS Energiesystemen

 

"Op het zinken dak van het gemeentehuis van Horst aan de Maas worden in kwartaal 1 van 2017, als sluitstuk van de renovatie van het dak van het gemeentehuis, 250 stuks zonnepanelen geplaatst. Dit is mogelijk door een positief besluit inzake de SDE+ subsidie. Horst aan de Maas draagt hiermee bij aan een reductie van uitstoot van CO2. De gemeente gaat met de totale zonnepanelen-installatie ongeveer de helft van de benodigde elektriciteit duurzaam opwekken. De gemeente Horst aan de Maas is blij dat dit door lokale partijen kan worden uitgevoerd."

 

Op 15 december 2016 heeft de Gemeente Horst aan de Maas de overeenkomst ondertekend voor het plaatsen van 250 hoog rendement zonnepanelen van LG Solar. Het betreft LG Solar NeON panelen met een vermogen van 320 Wattpiek per stuk en een totaal vermogen van 80.000 Wattpiek. Hoofdaannemer is Theunissen dakbedekkingen en de installatie wordt in onderaanneming door CMS Energiesystemen gerealiseerd.

 

De LG Solar panelen worden uitgerust met SolarEdge power optimizers waarmee de opbrengst  wordt geoptimaliseerd. Voor monitoring en bewaking van de installatie wordt een Solar-Log toegepast, die zowel de nieuwe installatie als de reeds eerder geïnstalleerde installatie bewaakt.

 

CMS Energiesystemen is LG Solar professional partner en SolarEdge certified installer. Zowel LG Solar als SolarEdge zijn kwalitatief zeer hoogwaardige en betrouwbare producten.

 

Wij zijn er  trots op dat wij een dergelijke installatie op het gemeentehuis in Horst aan de Maas mogen plaatsen.

 

De installatie wordt in februari 2017 geplaatst. (Als het weer dat toelaat).

Terug naar overzicht