Beoordeling 9.1 gebaseerd op 278 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Vragen? Bel: 077 308 1350 of mail: info@cmsenergy.nl

Neem vrijblijvend contact op

Zonnepanelen voor mkb of zzp? De belastingdienst betaalt tot wel 85% mee

Met de regeling Energie-investeringsaftrek (EIA) van €149 miljoen stimuleert de overheid de ontwikkeling van duurzame energievoorziening (zoals zonnepanelen) bij kleine bedrijven. Bij een kleinzakelijke aansluiting (een aansluiting van maximaal 3x80 ampère) betaalt de belastingdienst tot wel 85% mee aan jouw zonnepanelen. Ben je een grootverbruiker, met een aansluiting van meer dan 3x80 ampère? Dan kom je in aanmerking voor de aantrekkelijke SDE++ subsidie. Met zonnepanelen en de EIA-regeling draag je bij aan een beter klimaat, profiteer je van fiscaal voordeel én heb je een lagere energierekening. subsidie specialist Bert Willems legt uit hoe dat werkt. Op deze pagina lees je:

- Wat de EIA precies inhoudt
- Wanneer je in aanmerking komt
- Hoeveel CO2 je gaat besparen
- Hoeveel belastingvoordeel je kunt krijgen
- Hoeveel rendement je mag verwachten
- En waarom CMS dit vrijblijvend voor je uitrekent

Bert Willems 2

Wil je weten hoeveel belastingvoordeel de zonnepanelen jouw bedrijf op zullen leveren? Maak dan een vrijblijvende afspraak met onze expert Bert.Wat is de EIA?

De Energie-investeringsaftrek (EIA) is een belastingmaatregel die zorgt voor financieel voordeel wanneer je investeert in duurzame maatregelen, zoals zonnepanelen. Hiermee stimuleert de overheid investeringen in energiezuinige technieken door bedrijven. Deze regeling zorgt voor een fiscale aftrek van 45,5% van de investeringskosten, bovenop de gebruikelijke afschrijving (100%) en de KIA (Kleinschaligheid Investering Aftrek) van maximaal 28%. Hierdoor betaal je minder inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting. Het aanvragen van de EIA dient binnen drie maanden na het aangaan van de investering gedaan te worden.

Zet samen met ons de eerste stap in onze strijd tegen de grootste uitdaging van onze tijd: klimaatverandering.

 

De financiële voordelen op een rij

Zonnepanelen kunnen dus belastingvoordeel opleveren voor jouw bedrijf. Door de extra aftrekpost betaal je minder belasting. Zonder het uitzoek- en aanvraagwerk, want dat doet CMS voor jou. Wij regelen alles voor je van A tot Z. Gratis zelfs, als we daarna voor jou een zonnestroominstallatie mogen realiseren. Zonnepanelen: slimmere investeringen, vind je niet. Zeker nu de energieprijzen hard stijgen. Wat heb je liever? 0% rente op de bank, of rendement op je dak?

  • Tot wel 85% belastingvoordelen op zonnepanelen voor kleingebruikers
  • Stijgende energieprijzen? Investering je bedrijfswinst slim!
  • De waarde van je bedrijfspand stijgt
  • De natuur en de volgende generatie is je dankbaar omdat je CO2 uitstoot bespaart
  • Goede reclame voor jouw bedrijf: Duurzame ondernemers verkopen meer
  • Je voldoet aan de toekomstige CO2 besparingseisen van de overheid

Wil je weten hoeveel jij kunt gaan besparen op belasting en kunt verdienen met zonnepanelen? Bert rekent het vrijblijvend voor je uit. Maak een afspraak.

 

Voorwaarden EIA

Om in aanmerking te komen voor de Energie-investeringsaftrek, moet je voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • De investering bedraagt ten minste €2.500.
  • De investering is nieuw en het bedrijfsmiddel is nog niet eerder gebruikt.
  • De aanvraag kan alleen worden ingediend binnen drie maanden na de opdrachtverstrekking.
  • Er moet minimaal 15 kW zonnepanelenvermogen geplaatst worden

Waar wij het voor doen

Wij zijn CMS energiesystemen uit Horst in Limburg. Al meer dan 10 jaar halen wij samen met onze klanten het hoogste rendement uit de zon. Dat doen we met een reden. Wij vinden het namelijk de verantwoordelijkheid van onze generatie om de wereld zo goed mogelijk door te geven aan onze kinderen.

Ons doel? Dat is om verduurzamen toegankelijk, eenvoudig én financieel aantrekkelijk te maken. Zodat iedereen vandaag kan starten met bijdragen aan een beter klimaat, een fossielvrij leven en een zonnige toekomst. Met meer dan 2200 gerealiseerde projecten zijn we goed op weg. We geloven in advies op maat, daarom komen we graag vrijblijvend langs om te kijken wat bij jou past. Wil je weten of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen? Neem dan gerust contact op.

Wij werken met de beste producten

Een zonnestroominstallatie bestaat niet alleen uit zonnepanelen, maar ook uit omvormers, de constructie en bekabeling. Omvormers zetten de gelijkstroom uit de panelen om naar wisselstroom die je kunt gebruiken. Wist je dat de omvormers nóg belangrijker zijn voor het rendement dan de panelen zelf?

Investeren in kwaliteit loont altijd op de lange termijn. Door alleen te werken met de beste producten van de beste merken, halen we samen het hoogste rendement. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je niet alleen vandaag en morgen, maar ook over 20 jaar nog iedere dag maximaal profiteert van je zonnepanelen.

Er zijn meer dan 800 merken zonnepanelen. Wil je weten welk merk of product voor jou het beste is? Neem dan gerust contact met ons op. Bekijk hier onze partners en certificeringen.

De mooiste designs en de beste service

Wij zijn zuinig op energie. Ook op jouw energie. Wij vinden namelijk dat jouw zonnepanelen én onze service jou positieve energie moet geven. Wij waarderen jouw tijd, luisteren naar jouw wensen en bekijken jouw situatie. Zo proberen we de beste en meest betrouwbare energiepartner van Nederland te zijn. Sinds 2004 (DLD) en 2009 (NL) kunnen onze klanten op ons rekenen. Want onze service stopt niet wanneer de panelen op jouw dak liggen. Ook over 5, 10 en 20 jaar staan wij voor jou klaar.

Heb je vragen? Of wil je direct een vrijblijvend adviesgesprek inplannen?
Laat je naam, mail en/of telefoonnummer achter.

*Verplichte velden