Jouw vraag staat bij ons centraal

We kunnen ons voorstellen dat je niet weet waar je moet beginnen. Je komt bij ons binnen met een vraag en wij nemen contact met jou op. Samen gaan we op zoek naar wat jouw vraag precies is en hoe we dit kunnen realiseren. 

Bekijk onze projecten

Jouw energieverbruik

We vragen jouw kwartierdata op. Door inzicht te krijgen in het verbruik van jouw organisatie per kwartier, kunnen we een goede berekening maken van wat voor jullie het passende aantal vierkante meter zonnepanelen is. Heb je een nieuw gebouw of start je met een nieuw bedrijf en is er dus nog geen kwartierdata beschikbaar? Ook geen probleem! Met onze kennis en expertise maken we een inschatting van een passend energieprofiel voor jouw organisatie. 

Vraag een offerte aan

Terugleveren of opsparen

De laatste tijd is het terugleveren van energie niet gemakkelijk meer. Wij zoeken daarom voor jou uit of er teruggeleverd kan worden op het elektriciteitsnet of dat opslag voor jullie een goede uitkomst is. Samen bespreken we alle mogelijkheden en maken we een definitief plan dat bij jouw verbruik, aansluiting en daarmee bij jouw organisatie past.

Heb je een vraag? Of wil je direct een offerte aanvragen?