Een passende installatie

Een laadpaal die past bij jouw situatie

Wij maken gebruik van verschillende soorten laadpalen. Onze laadpalen zijn flexibel in te zetten. Het maakt niet uit of je al een tijdje zonnepanelen op jouw dak hebt liggen of dat je je nog aan het oriënteren bent: wij zorgen voor een passende installatie. 

Zo hebben we laadpalen met boostfunctie. Hiermee kun je jouw voertuig veel sneller opladen dan met traditionele laadstations. Afhankelijk van de laadpaal, bieden wij ook systemen aan met gekoppelde apps. Via deze apps heb je een gebruiksvriendelijk overzicht van het verbruik en verdere praktische zaken.

Neem contact met ons op

De stroomuitvalbescherming: veilig en praktisch

De SMA EV Charger heeft een eenvoudig ontwerp en kan probleemloos worden gebruikt door de automatische aanpassing van het laadvermogen (laadbalancering), ook bij gebruik door meerdere elektrische verbruikers tegelijkertijd. Je kunt jouw voertuig op ieder moment opladen met het maximale vermogen dat mogelijk is voor de huisaansluiting en het voertuig. Zo is er geen gevaar dat de hoofdzekering uitvalt. 

De SMA Energy app

Met de SMA Energy app vind je in één oogopslag alle informatie over jouw installatie. Hier zie je alle actuele informatie en heb jij de maximale controle over het laadproces. Je voert in de app eenvoudig in wanneer de auto rijklaar moet zijn. De app start vervolgens automatisch het laadproces.

Ben jij op zoek naar een laadpaal bij jou thuis? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Meer weten? Neem contact met ons op!