Dit kun je verwachten

Bij CMS Energiesystemen is jouw toekomst onze toekomst. Wij investeren in jouw werkgeluk, persoonlijke ontwikkeling en professionele dromen. In ruil voor jouw harde werk kun je rekenen op:

  • Een passend salaris: € 2536 – € 3104 bruto per maand
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Zelfstandig werken en verantwoordelijkheid
  • Fijne collega’s en veel werkplezier
  • Werken in de buitenlucht
  • Genoeg werk, maar nooit te veel
  • Veiligheid en werkgeluk voorop

Jij staat bij ons centraal! Zonder jou zijn wij nergens.

Dit ga je doen

Bij CMS Energiesystemen is je werkdag als monteur zonnepanelen nooit saai. ‘s Ochtends werk je aan de zonnige toekomst van een gezinswoning; ‘s middags sta je op het dak van een middeleeuws kasteel. We werken in de regio, dus ‘s avonds schuif je op tijd aan voor het eten.

Als monteur zonnepanelen ben jij degene die het verschil maakt. Jij maakt jouw eigen regio elke dag steeds weer een beetje groener. Als onze zonnepanelen expert weet jij niet alleen alles te vertellen over de voordelen van zonnepanelen, maar ben jij ook een kei in monteren en installeren. Je werkt zowel in teamverband als zelfstandig en krijgt bij ons de verantwoordelijkheid die je verdient. Kortom, jij stroopt je mouwen op voor bijzondere en uitdagende projecten die er tot toe doen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Wie zijn wij?

CMS Energiesystemen is dé regionale expert op het gebied van zonnepanelen, laadpalen en energieopslag. Al meer dan twaalf jaar maken wij met onze projecten – bij zowel particulieren als organisaties – verduurzaming toegankelijk, eenvoudig én financieel aantrekkelijk. Dagelijks dragen wij bij aan een beter klimaat en een zonnige toekomst voor iedereen.

Contact

Schreeuw jij binnenkort jouw nieuwe baan van de daken? Klik dan snel op onderstaande knop of vul het formulier in en wie weet ben jij straks onze nieuwe specialist!

Interesse? Vul geheel vrijblijvend het sollicitatieformulier in!

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met jou op

"*" geeft vereiste velden aan