Beoordeling 9 gebaseerd op 246 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Vragen? Bel: 077 308 1350 of mail: info@cmsenergy.nl

Neem vrijblijvend contact op

Je eigen laadpaal: goed voor het klimaat en voor jouw portemonnee

Elektrisch rijden is de toekomst en een goede stap naar een duurzamere wereld. Dit betekent ook dat we in de toekomst niet meer tanken, maar energie uit laadpalen halen.

Bij CMS Energiesystemen kun je ook terecht voor laadpalen, dit geldt voor zowel particulieren als organisaties en bedrijven. Hierbij bieden we je graag de mogelijkheid om deze laadpalen door ons te laten installeren. Wij geloven in advies op maat. Daarom komen we bij onze zakelijke klanten graag vrijblijvend langs om te kijken welke laadoplossing het beste bij jouw organisatie past. Iedere situatie vraagt namelijk om een specifieke oplossing. Vragen? Neem gerust contact op.

Algemeen laadpalen

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan gerust contact op: Bel 077 308 1350  of mail info@cmsenergy.nlDe juiste laadoplossing, zowel particulier als voor organisaties

Wij bieden onze laadplannen aan voor particulieren, maar ook voor organisaties en bedrijven. Hierbij inventariseren we jouw specifieke situatie en stellen we de best passende laadoplossing aan je voor.

Voor particulieren bieden wij de SMA EV Charger en de Alfen EVE Single series aan. Beide systemen voorzien in loadbalancing, waardoor je netaansluiting altijd beschermd wordt tegen overbelasting.
De SMA EV Charger maakt het mogelijk voor eigenaars van zonnestroominstallaties om hun elektrische voertuig intelligent en duurzaam op laden. Ongeacht of het gaat om een nieuwe of bestaande installatie, de SMA EV Charger is flexibel in te zetten en dankzij de type 2 is dit product compatibel met de meeste gangbare elektrische voertuigen. De SMA EV Charger wordt zeer eenvoudig bediend met een draaischakelaar op het toestel, of via de SMA Energy app. In combinatie met Sunny Home Manager 2.0 is het mogelijk om prioriteit te geven aan zonne-energie voor het opladen van je elektrische voertuig, en met de boostfunctie gebeurt dit twee keer zo snel als met traditionele laadstations.

De Alfen thuislaadstations kunnen bovendien voorzien worden van een kaartlezer, die het mogelijk maken om je laadtransacties automatisch door je werkgever te verrekenen.

Voor zakelijk gebruik bieden we AC laders en snelladers aan. Hierbij is het mogelijk om te kiezen tussen verschillende laadsystemen, tot een vermogen van wel 350 kW. CMS Energiesystemen levert en installeert de laadstations, zodat jouw relaties zorgeloos kunnen laden.

Binnenkort leveren we ook Heliox-laadpalen. Een voordeel van deze laadpalen is dat ze functioneren door middel van een batterij die gedurende de dag langzaam oplaadt. Op het moment dat je voertuig opgeladen moet worden, functioneert deze batterij als buffer, waardoor het gewenste vermogen gebruikt kan worden zonder dat het energienet te veel belast wordt. Uiteindelijk moeten deze laadpalen het verschil tussen ‘gewoon’ en elektrisch rijden doen verdwijnen, door te zorgen voor steeds snellere oplaadmogelijkheden. Met deze innovatieve laadpalen zet CMS in op de toekomst.

De financiële voordelen op een rijtje

Door duurzame oplossingen winstgevend te maken voor onze klanten maken wij de overstap naar duurzame energie zo interessant mogelijk. Dit is waarom het hebben van een eigen laadpaal bij je huis financieel interessant is:

  • Je betaalt alleen je eigen stroomtarief voor het opladen met je eigen laadpaal, in plaats van de hogere bedragen voor openbare laadpalen.
  • Je verdient je initiële investering al in ca. 3 jaar terug.
  • Indien je je zelf opgewekte zonnestroom gebruikt is je financiële voordeel nog groter.
  • Er zijn verschillende belastingvoordelen voor zakelijke afnemers van laadpalen, lees hieronder verder:

Afhankelijk van je situatie kom je in aanmerking voor de Milieu-investeringsaftrek (MIA), Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA), en de Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (Vamil). Hierbij is het belangrijk om de aanschaf van de laadvoorziening binnen 3 maanden te melden bij de Rijkdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).
Neem gerust contact op met onze subsidie- en belastingexpert Bert. Hij rekent jouw voordeel graag vrijblijvend voor je uit.

Waar wij het voor doen

Wij zijn CMS energiesystemen uit Horst in Limburg. We zijn je partner op het gebied van energiebesparing en energieopwekking. Al meer dan 10 jaar zoeken wij steeds naar nieuwe manieren om op een duurzame manier energie op te wekken en te gebruiken. Wij zien het namelijk als de verantwoordelijkheid van onze generatie om de wereld zo goed mogelijk door te geven aan onze kinderen.

Ons doel is hierbij om verduurzamen toegankelijk, eenvoudig én financieel aantrekkelijk te maken. Zodat iedereen vandaag kan starten met bijdragen aan een beter klimaat, een fossielvrij leven en een zonnige toekomst. Met meer dan 2000 gerealiseerde projecten zijn we goed op weg.

 

Draag jij al bij aan een beter klimaat, een fossielvrij leven en een zonnige toekomst?

Heb je vragen over onze aanpak op het gebied van zonnepanelen, of wil je direct een offerte aanvragen?
Neem dan gerust contact op: Bel 077 308 1350 of mail info@cmsenergy.nl. Samen halen we het beste uit de zon.

Heb je vragen? Of wil je direct een vrijblijvend adviesgesprek inplannen?
Laat je naam, mail en/of telefoonnummer achter.

*Verplichte velden