Zonnepanelen

Duurzame, toegankelijke én voordelige oplossingen

Wij maken verduurzamen toegankelijk, eenvoudig en vooral financieel aantrekkelijk. Zonnepanelen leveren in matig zonnige streken, zoals Nederland, meer energie op dan de productie heeft gekost. Gemiddeld zelfs 8 tot 10 keer meer dan de levensduur van de zonnestroominstallatie zelf. De energie die nodig is voor de productie van de zonnepanelen wordt daarmee binnen één tot drie jaar al terugverdiend! 

Gemiddeld verdien je de aanschafprijs van de zonnepanelen binnen zeven jaar al terug. Daarna maak je gemiddeld honderden euro’s winst per jaar. Zonnepanelen gaan gemiddeld zeker 25 jaar mee, dus tel uit je winst. Kiezen voor zonnepanelen betekent letterlijk kiezen voor rendement op je dak. Dat is nog eens een slimme investering!

Investeren in kwaliteit

Wij zijn ervan overtuigd dat investeren in kwaliteit altijd loont op de lange termijn. Daarom halen wij expertise in huis. Onze mensen zijn goed opgeleid en we investeren in hun kwaliteit en ontwikkeling. Deze kwaliteit zie jij terug op jouw dak.

Daarnaast werken wij alleen met de beste panelen, omvormers, constructies en bekabeling. Hiermee behalen we op de lange termijn de hoogste winst voor zowel het milieu als voor jouw portemonnee. Samen gaan we voor het opwekken van duurzame zonne-energie met het hoogste rendement. Wij vinden het belangrijk dat je niet alleen vandaag en morgen, maar vooral ook over 20 jaar nog iedere dag maximaal profiteert van jouw zonnepanelen. Samen kiezen we ook voor de beste designs, want de panelen op jouw dak moeten er natuurlijk ook strak uit zien. 

Vraag een offerte aan

We werken volgens ons vijf stappenplan, om jou te voorzien van de beste service.

1. Inventarisatie

We inventariseren eerst jouw wensen om vervolgens tot een voorstel te komen. Dit voorstel maken we op basis van die wensen, een analyse van je verbruik en je elektrische aansluiting.

2. Technische schouw

Na opdrachtverstrekking plannen we een technische schouw in, om er zeker van te zijn dat alles in orde is voordat het systeem wordt geplaatst.

3. Installatie

Onze medewerkers komen de installatie vakkundig installeren.

4. Oplevering

Samen met jou controleren we of alles correct is uitgevoerd en geven we uitleg over de installatie.

5. Servicedienst

Bij storing kun je op ons rekenen. Onze servicedienst bestaat uit gekwalificeerde medewerkers.

Meer weten?

Direct een offerte aanvragen?