Over ons

Iedereen kan verduurzamen

Wij maken verduurzamen toegankelijk, eenvoudig én financieel aantrekkelijk. Hiervoor zoeken we continu naar oplossingen die niet alleen goed zijn voor de volgende, maar ook voor deze generatie. Om onze collectieve impact te vergroten, maken we de overstap naar duurzame energie zo interessant mogelijk voor iedereen.

Met onze zonnepanelen, laadpalen en energieopslag helpen wij mensen en organisaties met het opwekken, opslaan en benutten. Samen halen we het beste uit de zon: die onuitputtelijke bron die ons energie geeft.

Wij zijn CMS Energiesystemen, gevestigd in Horst. We zijn al meer dan 15 jaar actief en hebben hiermee een enorme kennis opgebouwd. Onze resultaten spreken voor zich:

Bekijk onze projecten
Verantwoordelijk

Wij nemen 100% verantwoordelijkheid voor onze producten, onze service én voor onze missie. Gisteren, vandaag en morgen. Want ons doel is om de meest betrouwbare energiepartner van de regio te zijn. Dit bereiken we door eerlijk, pro-actief en verantwoordelijk te zijn.

Vraag een offerte aan
Ambitieus én realistisch

Wij geloven dat je wereldwijde uitdagingen aan kunt pakken met praktische oplossingen. Wij zien het als onze taak om de overstap naar duurzame energie zo interessant en eenvoudig mogelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen. We zijn ambitieus, maar staan met beide benen op de rond.

Bekijk onze projecten
Opgewekt

Verduurzamen is leuk en geeft je energie. Die positieve energie krijg je niet alleen van de zon, maar ook van elkaar. Met een flinke dosis enthousiasme maken we samen met onze klanten de wereld elke dag een beetje beter. De toekomst is zonnig, daar zijn we van overtuigd.

Vraag een offerte aan
Toekomstgericht

Wij gaan alleen voor de allerbeste oplossing die past bij jouw wensen. Hiervoor kijken we naar jouw huidige situatie, maar denken we ook vooruit. Zodat je ook over twintig jaar nog iedere dag het maximale uit de zon haalt. Met uitstekende service veranderen wij klanten in ambassadeurs van onze missie én van onszelf. Zo denken we ook aan onze eigen toekomst.

Wij zijn CMS Energiesystemen. Wij helpen mensen verduurzamen, zodat zij vandaag kunnen gaan bijdragen aan een beter klimaat, een fossielvrij leven en een zonnige toekomst.

Bekijk onze projecten
Partners

Onze partners en certificeringen

Wij werken samen met zorgvuldig geselecteerde partners. Deze partners selecteren wij op basis van de toepassing van hoogwaardige materialen van de beste kwaliteit. Samen met hen maken we gebruik van de nieuwste technieken en zijn we op de hoogte van de nieuwste updates en ontwikkelingen.

Omdat wij ons graag blijven ontwikkelen, volgen onze medewerkers diverse trainingen en cursussen. In het volgende overzicht vind je al onze partners en certificeringen:

Vacature

Werken bij CMS?

Kunnen we jouw expertise wel gebruiken? Gaat jouw hart sneller kloppen van het neerzetten van efficiënte installaties?
Laat van je horen, we komen maar al te graag met je in contact.

Bekijk onze vacatures