Als een klant bij ons aanklopt, starten we het proces altijd met een inventarisatie. Bij de familie Stevens was dit – zoals in de meeste gevallen – een telefonisch gesprek. Aan de hand van de aanvraag neemt onze verkoper Nick alles door: de wensen van de klant, het verbruik en hoe de aansluiting eruit ziet. Tijdens de inventarisatie bleek eigenlijk al snel dat er geen uitdagingen zaten in de aansluiting en wensen van familie Stevens, maar dat de dakhelling mogelijk wel een uitdaging zou worden.

 

Na de inventarisatie en ons plan telefonisch met de familie Stevens besproken te hebben, gaven zij de definitieve opdrachtbevestiging. Dit betekent dat we aan de slag konden met de technische schouw. Onze monteur controleert hoe het dak eruit ziet, bekijkt de aansluiting en de meterkast en verzamelt alle informatie. Zo is alles op orde als we het systeem komen plaatsen.

Door de technische schouw en inventarisatie konden onze monteurs goed uitgerust op pad. Onze monteurs zijn kundig en gelukkig ook sterk in de benen. Daarnaast maakten zij gebruik van de juiste valbeveiliging. Dit maakte de uitzonderlijke dakhelling voor hen een fluitje van een cent. Dezelfde dag nog waren de zonnepanelen gemonteerd en klaar voor oplevering. Samen met de familie Stevens controleerden we de installatie en gaven we uitleg over de installatie. Het resultaat is een gelukkige familie Stevens en dan zijn wij dat natuurlijk ook!

Lees meer over andere projecten