Ons serviceabonnement

Wij bieden de mogelijkheid om een serviceabonnement af te sluiten. Met dit abonnement controleren en monitoren wij de systemen en blijven we ervoor zorgen dat de installatie maximaal blijft presteren. Dat is nog eens zorgeloos profiteren van de beste kwaliteit! 

Neem contact met ons op

Sinds de oprichting van CMS energiesystemen, begin 2009, werken we samen met SMA en installeren we SMA omvormers. We hebben al vele honderden SMA omvormers geleverd, gemonteerd en geactiveerd.

Onze partner SMA heeft ons gevraagd om, als SMA Solar Partner, ook service te verrichten op installaties welke niet door ons zijn gerealiseerd. Wij gaan graag op dit verzoek in en verlenen deze service binnen de volgende gemeentes in Limburg: Bergen (L), Venray, Horst aan de Maas, Venlo,  Peel en Maas en Beesel en in Brabant: Boxmeer, St. Anthonis, Gemert-Bakel, Deurne, Helmond en Asten.

Garantieverlenging omvormers

Bij de meeste fabricaten omvormers is het mogelijk om de fabrieksgarantie te verlenging. Vaak kan dit zelfs nog tot 5 jaar na aankoop. Deze garantieverlenging kun je bij het betreffende merk afsluiten, maar wij kunnen dit ook. Je betaalt dezelfde prijs!

Wil je weten of garantieverlenging voor jouw omvormer mogelijk is? Wij kijken het graag voor je na.

Neem contact op

Heb je een vraag? Of wil je direct een offerte aanvragen?