Beoordeling 9.1 gebaseerd op 278 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Vragen? Bel: 077 308 1350 of mail: info@cmsenergy.nl

Neem vrijblijvend contact op

Zonnepanelen: Goed voor het klimaat en voor jouw portemonnee

Onze zon is de beste, duurzaamste en goedkoopste bron van energie. Met zonnepanelen haal je het beste uit de zon. Je bent zo dubbel goed bezig: je draagt actief bij aan een beter klimaat én je verdient geld met een slimme investering. Wij zijn CMS, jouw regionale partner voor het opwekken van deze duurzame energie. We geloven in advies op maat, daarom komen we graag vrijblijvend langs om te kijken wat bij jou past. Wil je weten of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen? Neem dan gerust contact op.

Waar wij het voor doen

Wij zijn CMS energiesystemen uit Horst in Limburg. Al meer dan 10 jaar halen wij samen met onze klanten het hoogste rendement uit de zon. Dat doen we met een reden. Wij vinden het namelijk de verantwoordelijkheid van onze generatie om de wereld zo goed mogelijk door te geven aan onze kinderen.

Ons doel? Dat is om verduurzamen toegankelijk, eenvoudig én financieel aantrekkelijk te maken. Zodat iedereen vandaag kan starten met bijdragen aan een beter klimaat, een fossielvrij leven en een zonnige toekomst. Met meer dan 2000 gerealiseerde projecten zijn we goed op weg.

De financiële voordelen op een rijtje

Door duurzame oplossingen winstgevend te maken voor onze klanten maken wij de overstap naar duurzame energie zo interessant mogelijk. Zonnepanelen: slimmere investeringen vind je niet. Want wat heb je liever? 0% rente op de bank, of rendement op je dak?

  • Na ±7 jaar heb je investering terug
  • Daarna verdien je honderden euro’s per jaar
  • De waarde van je woning stijgt
  • 21% korting door de btw teruggave
  • Kijk elke dag wat je verdient in onze app

Wil je weten wat jij kunt gaan verdienen?

Wij werken met de beste producten

Een zonnestroominstallatie bestaat niet alleen uit zonnepanelen, maar ook uit omvormers, de constructie en bekabeling. Omvormers zetten de gelijkstroom uit de panelen om naar wisselstroom die je kunt gebruiken. Wist je dat de omvormers nóg belangrijker zijn voor het rendement dan de panelen zelf?

Investeren in kwaliteit loont altijd op de lange termijn. Door alleen te werken met de beste producten van de beste merken, halen we samen het hoogste rendement. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je niet alleen vandaag en morgen, maar ook over 20 jaar nog iedere dag maximaal profiteert van je zonnepanelen.

Er zijn meer dan 800 merken zonnepanelen. Wil je weten welk merk of product voor jou het beste is? Neem dan gerust contact met ons op. Bekijk hier onze partners en certificeringen.

De mooiste designs en de beste service

Wij zijn zuinig op energie. Ook op jouw energie. Wij vinden namelijk dat jouw zonnepanelen én onze service jou positieve energie moet geven. Wij waarderen jouw tijd. Luisteren naar jouw wensen en bekijken jouw situatie. Zo proberen we de beste en meest betrouwbare energiepartner van Nederland te zijn. Sinds 2008 kunnen onze klanten op ons rekenen. Want onze service stopt niet wanneer de panelen op jouw dak liggen. Ook over 5, 10 en 20 jaar staan wij voor jou klaar.

Draag jij al bij aan een beter klimaat, een fossielvrij leven en een zonnige toekomst? Wij helpen je graag verduurzamen.Onze aanpak in vijf stappen

Heb je vragen? Of wil je direct een offerte aanvragen? Laat je naam, mail en/of telefoonnummer achter.

*Verplichte velden