In opdracht van Op het Veld-Elektrotechniek bv hebben we voor de logistieke dienstverlener DSV een grote zonnestroominstallatie van ruim 800 kW geleverd. De installatie zet zonne-energie om in groene electriciteit.

In totaal hebben we 2.452 hoog vermogen panelen (van een Europese fabrikant) geïnstalleerd.

Het bijzondere aan dit project is dat we de PV productie voor de klant 10 jaar lang moeten garanderen in een all-in prijs. Dit is een trend waar we graag in meegaan. We bewerkstelligen dit door monitoring, bewaking, inspecties en onderhoud gedurende 10 jaar. Op deze manier haalt de klant de vereiste groene energieopbrengst en wordt de klant maximaal ontzorgd.

Onlangs hebben we de opdracht gekregen om op het door Unibouw gerealiseerd logistiek centrum van DSV te ‘s-Heerenberg, een zonnepaneel installatie te monteren van dik 800 kWp. Omdat wij ook de complete E-installatie voor Unibouw hebben verzorgd, is tijdens het bouwproces al rekening gehouden met deze vermogens. Een mooie aanvullende opdracht die de gehele elektrotechnische installatie compleet maakt voor een Breeam excellent certificaat!
Op het Veld-Elektrotechniek bv, Gerard Op het Veld