Elektromonteur

Dit kun je verwachten

Bij CMS Energiesystemen is jouw toekomst onze toekomst. Wij investeren in jouw werkgeluk, persoonlijke ontwikkeling en professionele dromen.

Heb jij een diploma MBO niveau 3 elektrotechniek of installatietechniek? Dan word jij misschien wel de nieuwe elektromonteur bij CMS Energiesystemen! In ruil voor jouw harde werk kun je rekenen op:

– Een goed salaris dat past bij jouw ervaring: 2.662 EUR – 3.313 EUR
– Een bonussysteem bij het behalen van de winsttargets
– Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
– Het uitbreiden van jouw skills onder werktijd en kosten van ons!
– Zelfstandig werken en veel verantwoordelijkheid
– Een fijn team met veel werkplezier
– Uitdagende projecten
– Veiligheid en werkgeluk voorop

Jij staat bij ons centraal. We zullen daarom ook samen een carrièreplanning maken zodat we samen kunnen groeien!

Dit ga je doen 

Bij ons hoef jij je nooit te vervelen. s ’Ochtends werk je aan een meterkast voor een eengezinswoning en s ’middags werk je aan een energieopslag installatie voor een middeleeuws kasteel! We zijn actief in de regio Horst aan de Maas, dus s ’avonds schuif je op tijd aan voor het eten!

Bij ons is er ook de mogelijkheid om jezelf nog verder te ontwikkelen en dit op onze kosten en in onze tijd. Wij vinden het ontzettend belangrijk om ons personeel kennis bij te brengen, zo kunnen we samen groeien naar een mooie toekomst. Zo blijft CMS een innovatief en vooruitdenkend bedrijf dat over 20 jaar nog steeds een begrip is in de regio!

Als elektromonteur ben jij degene die het verschil maakt! Jij weet alles te vertellen over je eigen vakgebied en kan dit ook in de praktijk uitvoeren. Je werkt zowel in teamverband als zelfstandig en krijgt bij ons de verantwoordelijkheid die je verdient.

Kortom, jij stroopt je mouwen op voor bijzondere en uitdagende projecten!

Aan de slag!

Wie zijn wij?

CMS Energiesystemen is dé regionale expert op het gebied van zonnepanelen, laadpalen en energieopslag. Al meer dan twaalf jaar maken wij met onze projecten – bij zowel particulieren als organisaties – verduurzaming toegankelijk, eenvoudig én financieel aantrekkelijk. Dagelijks dragen wij bij aan een beter klimaat en een zonnige toekomst voor iedereen.

Contact

Ben jij binnenkort onze nieuwe expert in elektrotechniek? Klik dan snel op onderstaande knop of vul het formulier in en wie weet ben jij straks onze nieuwe specialist!

Interesse? Vul geheel vrijblijvend het sollicitatieformulier in!

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met jou op

"*" geeft vereiste velden aan